Offerte aanvraag

Hoe verloopt een boeking?

– De auto’s worden uitsluitend met chauffeur gereden.
– De tarieven zijn basis tarieven inclusief 4 uur en 40 km.
– De reservering is pas definitief wanneer de aanbetaling voldaan is.

Op het moment dat de aanvraag binnen is, nemen wij contact met je op. Aan de hand van de planning en de locaties wordt er een passende offerte toegestuurd ter akkoord. Extra uren en/of kilometers worden extra belast (per uur €37,50 incl btw en per kilometer €1,82 incl btw). Wanneer de offerte overeengekomen is vragen we een aanbetaling van 50% van de totaalprijs, na ontvangst van de aanbetaling is de boeking definitief.
Uiterlijk drie weken voor aanvang nemen we nog een keer contact op om de laatste zaken af te stemmen. Wijzigingen op de planning kunnen van invloed zijn op de definitieve totaalprijs. Uiterlijk twee weken van te voren ontvangen wij het restant van de factuur. De chauffeur staat op afgesproken tijd en locatie klaar en is gedurende de geboekte tijd volledig beschikbaar.

Contact.

Maak altijd even een afspraak voordat je ons bezoekt, we zijn uitsluitend op afspraak geopend. Bedankt!

Oldtimer Breda
Laagsteen 20
4815PH Breda
info@oldtimerbreda.nl

IBAN NL19RABO0307130134
BTW NL001851059B98
KvK 17181812

Vrijblijvende offerte.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Een oldtimer huren bij Oldtimer Breda is echt super, ik kan het iedereen aanraden! Wij huurden de Mercedes voor onze bruiloft en we hebben een overgetelijke dag gehad. We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Oldtimer Breda.

Mijn opa heeft vroeger altijd een Mercedes W115 gereden, voor zijn 75e verjaardag hebben we er een via Oldtimer Breda gehuurd. Opa heeft ontzettend genoten van de dag. Het contact dat ik heb gehad met Oltimer Breda verliep soepel en persoonlijk. De dag is verlopen zoals we dat vooraf hadden afgesproken.

Voor onze trouwdag hebben we de Volvo oldtimer gehuurd, vooraf vonden we het spannend maar alles is perfect verlopen. Er was een fijne chauffeur en we konden gezellig samen op het achterbankje zitten.

Voor een evenement hebben we beiden oldtimers gehuurd, alles is naar wens verlopen.

Jack GrahamCo Founder, Coffee Inc