Rally Oldtimer Breda 2022

Rally Oldtimer Breda!

Met veel enthousiasme willen we u uitnodigen voor deelname aan de rally van Oldtimer Breda 2022.
Onze rally draait niet zozeer om het wedstrijdelement of de snelheid maar om oldtimers, gezelligheid, een mooie route dwars door Brabant en met elkaar genieten van onze gedeelde passie.

Heeft u interesse om met uw equipe deel te nemen aan de Rally Oldtimer Breda?

Voor vragen of interesse in de rally kunt u contact opnemen via: info@oldtimerbreda.nl

De komende weken houden we u via onze kanalen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen & details.

 

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt €175,- euro per equipe bestaande uit twee personen. Hierbij is inbegrepen: rallyschild, rallystickers, koffie bij ontvangst, verzorgde lunch en borrel. Om te genieten van het evenement wordt u voorzien van een aantal foto’s van hoge kwaliteit van de rally.

Wilt u als zakelijke partij met meerdere equipes deelnemen, partner worden of onze rally sponsoren? Dan kunt u dat aangeven via info@oldtimerbreda.nl en dan nemen wij contact met u op om een speciaal ‘pakket’ samen te stellen.

Sfeerimpressie Rally Oldtimer Breda 2021

Inschrijfformulier t/m 22 augustus

  Voorwaarden

  1. De betaling van het inschrijfgeld vindt direct na de inschrijving plaats door middel van Ideal. Uw betaling wordt gestort op rekening NL66 INGB 0007 3831 51
   ten name van Oldtimer Breda. Uw betaling is uw bewijs van inschrijving.
  2. Gezien de maatregelen rondom corona bestaat het risico op annulering van het evenement. In het geval dat de rally wel doorgaat en u er zelf voor kiest om uw inschrijving te annuleren na 1 juni 2022 vindt geen restitutie meer plaats.
  3. Met uw inschrijving verklaart u voor uzelf en namens uw navigator of passagier
   a. dat uw equipe op eigen risico deelneemt aan de Rally Oldtimer Breda. Dit betekent dat de organisatie niet aansprakelijk is voor enige geleden of toegebrachte schade tijdens het evenement.
   b. dat u, uw navigator of passagier beschikt over een afdoende wettelijke verzekering voor particulieren als ook voor voertuigen.
   c. dat de bestuurder tenminste in het bezit is van een geldig rijbewijs B.
   d. dat foto’s die worden gemaakt tijdens de Rally Oldtimer Breda geplaatst mogen worden op de website of social media en dat de organisatie deze mag inzetten voor promotie.

  Annuleringsvoorwaarden

  Als u na inschrijving toch niet kunt deelnemen. Dan gelden de volgende annuleringsregels:

  • Annulering moet schriftelijk naar info@oldtimerbreda.nl
  • Bij annulering vóór 1 juni 2022:
   restitutie en creditering van het gehele inschrijfgeld
  • Bij annulering na 1 juni 2022:
   Geen restitutie. Tot 7 juni kan evenwel een vervangende equipe worden ingeschreven, in dezelfde klasse, zonder extra kosten.
  • In verband met het corona-virus hangt het mogelijk van de maatregelen van het kabinet af of de Rally Oldtimer Breda wel of niet kan doorgaan. De organisatie neemt uiterlijk 1 juni 2022 een besluit of het evenement doorgang kan vinden en brengt de deelnemers zo spoedig mogelijk via e-mail op de hoogte van het besluit.
  • In het geval dat de rally geen doorgang kan vinden als gevolg van externe omstandigheden, waaronder RIVM-maatregelen, dan wordt het inschrijfgeld volledig teruggestort naar de rekening waarvan het inschrijfgeld ontvangen is.