Volkswagen Kever Huren

Volkswagen Kever 

De Volkswagen Kever ‘’1300’’ uit 1976 is een kenmerkende oldtimer. Het is wellicht wel een van de populairste oldtimers ooit. De Volkswagen Kever is een auto voor alleman en oorspronkelijk in Duitsland ontworpen als betrouwbare en betaalbare auto voor het Duitse volk. Vandaar ook de naam “Volks Wagen”. Diverse ontwerpers dienden hun ideeën in, alle ideeën werden samengevoegd en vormden een ‘’Type 1’’. De Volkswagen Type 1 kreeg op latere leeftijd te danken aan zijn vorm de bijnaam “Kever”. 

De Kever heeft een klassieke look en staat bekend om zijn eenvoud en betrouwbaarheid. Een rit in deze oldtimer neemt je mee terug naar de jaren ‘70. De witte lak versterkt de klassieke look en zorgt voor een uitstaling die zich perfect leent als trouwauto.  

Typische kenmerken van deze Kever zijn de staande koplampen, vulopening voor de benzine aan de voorzijde en de in vergelijking met eerdere edities grote ramen en vierkante bumpers. De eenvoud waar de Kever bekend om staat is ook zichtbaar in het interieur. Een leuk feitje is dat de motor aan de achterzijde van de auto is geplaatst, voorin kan je dus praktisch uw spullen opbergen. Een Volkwagen Kever heeft een luchtgekoelde motor wat zorgt voor het kenmerkende geluid van de Kever.  

Onze Volkswagen Kever staat helemaal in orde voor je klaar om Breda en omgeving te ontdekken.  

Reserveren
     Prijs vanaf €345,-
     Incl. 4 uur en 40 km
     Zelf rijden of chauffeur

Hoe verloopt een boeking?

  • Een auto huur je altijd inclusief chauffeur van Oldtimer Breda.
  • Onze tarieven zijn basistarieven, inclusief een huur van 4 uur en een afstand van 40 km.
  • Zodra wij je aanbetaling hebben ontvangen, is je reservering meteen definitief.

Op het moment dat wij je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. Aan de hand van de planning en de locaties wordt er een passende offerte toegestuurd ter akkoord. Aanvullende uren en/of kilometers worden extra belast (per uur €37,50 incl. btw en per extra gereden kilometer €1,82 incl. btw). Wanneer je akkoord bent met onze offerte, brengen we een aanbetaling van 50% van de totaalprijs in rekening. Na ontvangst van je aanbetaling is de boeking definitief.

Uiterlijk drie weken voor aanvang nemen we nog een keer contact met je op om de laatste zaken af te stemmen. Wijzigingen op de planning kunnen van invloed zijn op de definitieve totaalprijs. Uiterlijk twee weken van tevoren ontvangen wij het restant van de factuur. Uiteraard staat onze chauffeur op de afgesproken tijd en locatie klaar en tijdens de huurperiode is hij volledig beschikbaar.

Contact.

Maak altijd even een afspraak voordat je ons bezoekt, we zijn uitsluitend op afspraak geopend. Bedankt!

Oldtimer Breda
Laagsteen 20
4815PH Breda
info@oldtimerbreda.nl

IBAN NL19RABO0307130134
BTW NL001851059B98
KvK 17181812

Vrijblijvende offerte.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Een oldtimer huren bij Oldtimer Breda is echt super, ik kan het iedereen aanraden! Wij huurden de Mercedes voor onze bruiloft en we hebben een overgetelijke dag gehad. We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Oldtimer Breda.

Mijn opa heeft vroeger altijd een Mercedes W115 gereden, voor zijn 75e verjaardag hebben we er een via Oldtimer Breda gehuurd. Opa heeft ontzettend genoten van de dag. Het contact dat ik heb gehad met Oltimer Breda verliep soepel en persoonlijk. De dag is verlopen zoals we dat vooraf hadden afgesproken.

Voor onze trouwdag hebben we de Volvo oldtimer gehuurd, vooraf vonden we het spannend maar alles is perfect verlopen. Er was een fijne chauffeur en we konden gezellig samen op het achterbankje zitten.

Voor een evenement hebben we beiden oldtimers gehuurd, alles is naar wens verlopen.

Jack GrahamCo Founder, Coffee Inc