Volvo Amazon Huren

Volvo Amazon

De Volvo Amazon Combi is een oldtimer uit het jaar 1969. De Scandinavische degelijkheid vind je niet alleen in de techniek terug. Met zijn prachtige lijnen is het tevens een pareltje voor het oog. Een oldtimer ademt nostalgie en natuurlijk nemen wij je graag mee in onze liefde voor de Volvo Amazon.

Deze heerlijke Amazon Combi (P221) uit 1969 heeft prachtige rondingen en werd ontworpen in 1956 door Jan Wilsgaard. De Amazon is geleverd in een sedan- en station variant. De auto was in die tijd vooruitstrevend met de passieve veiligheid aan boord. In deze Volvo zit de welbekende B-motor, de oersterke redblock B20 stuurt deze Amazon dan ook zonder moeite door het hedendaagse verkeer.

De Volvo stamt al uit de jaren zestig en is daarom een echte klassieker. Het korte dashboard, het grote stuur en de kleine achterlichtjes maken het allemaal af. Op de achterbank neem je gemakkelijk plaats en door de relatief kleine ruitjes heb je toch meer dan voldoende zicht op de wereld buiten deze Zweedse beauty.

De Volvo Amazon Combi was de eerste ‘echte’ stationwagen van Volvo en wat ons betreft zonder enige twijfel meteen ook de mooiste. Onze Combi is technisch natuurlijk helemaal in orde, zit strak in de lak en wij rijden hem graag de garage uit voor je!

Reserveren
     Prijs vanaf €345,-
     Incl. 4 uur en 40 km
     Altijd met chauffeur

Hoe verloopt een boeking?

  • Een auto huur je altijd inclusief chauffeur van Oldtimer Breda.
  • Onze tarieven zijn basistarieven, inclusief een huur van 4 uur en een afstand van 40 km.
  • Zodra wij je aanbetaling hebben ontvangen, is je reservering meteen definitief.

Op het moment dat wij je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. Aan de hand van de planning en de locaties wordt er een passende offerte toegestuurd ter akkoord. Aanvullende uren en/of kilometers worden extra belast (per uur €37,50 incl. btw en per extra gereden kilometer €1,82 incl. btw). Wanneer je akkoord bent met onze offerte, brengen we een aanbetaling van 50% van de totaalprijs in rekening. Na ontvangst van je aanbetaling is de boeking definitief.

Uiterlijk drie weken voor aanvang nemen we nog een keer contact met je op om de laatste zaken af te stemmen. Wijzigingen op de planning kunnen van invloed zijn op de definitieve totaalprijs. Uiterlijk twee weken van tevoren ontvangen wij het restant van de factuur. Uiteraard staat onze chauffeur op de afgesproken tijd en locatie klaar en tijdens de huurperiode is hij volledig beschikbaar.

Contact.

Maak altijd even een afspraak voordat je ons bezoekt, we zijn uitsluitend op afspraak geopend. Bedankt!

Oldtimer Breda
Laagsteen 20
4815PH Breda
info@oldtimerbreda.nl

IBAN NL19RABO0307130134
BTW NL001851059B98
KvK 17181812

Vrijblijvende offerte.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Een oldtimer huren bij Oldtimer Breda is echt super, ik kan het iedereen aanraden! Wij huurden de Mercedes voor onze bruiloft en we hebben een overgetelijke dag gehad. We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Oldtimer Breda.

Mijn opa heeft vroeger altijd een Mercedes W115 gereden, voor zijn 75e verjaardag hebben we er een via Oldtimer Breda gehuurd. Opa heeft ontzettend genoten van de dag. Het contact dat ik heb gehad met Oltimer Breda verliep soepel en persoonlijk. De dag is verlopen zoals we dat vooraf hadden afgesproken.

Voor onze trouwdag hebben we de Volvo oldtimer gehuurd, vooraf vonden we het spannend maar alles is perfect verlopen. Er was een fijne chauffeur en we konden gezellig samen op het achterbankje zitten.

Voor een evenement hebben we beiden oldtimers gehuurd, alles is naar wens verlopen.

Jack GrahamCo Founder, Coffee Inc