Mercedes W115 Huren

Mercedes W115

De Duitse Mercedes-Benz W115 uit 1973 is een oldtimer met een sterk karakter. De combinatie van souplesse en elegantie zorgt voor een comfortabele rit. Een oldtimer is voor velen nostalgie en wij nemen je graag mee in de beleving van de Mercedes W115.

Deze Mercedes-Benz 200 D W115 werd gebouwd van 1967 tot en met 1973. De 2 liter dieselmotor met een vermogen van 55 PK was voor zijn tijd al zeer betrouwbaar en de degelijkheid van dit model was bijna ongeëvenaard. De eenvoud van de auto is tevens de kracht van het model. De kilometerteller is slechts vijfcijferig, wat de afgelezen stand van 90.341 km verklaart. De auto is uitgevoerd in een fraaie goud-beige kleur met een bruin lederen interieur. Dat geeft de auto zijn klassieke uitstraling.

De auto is voorzien van alle – voor die tijd – innovatieve veiligheidsvoorzieningen, zoals schijfremmen rondom en een deels met de voet bedienbare handrem. Het aantal beschikbare opties leek oneindig. En natuurlijk voldoet deze oldtimer ook nu nog aan alle veiligheidseisen en is deze W115 in topconditie. Robuuste Duitse degelijkheid met een geweldige elegantie en stijl. Wij kunnen zelf geen genoeg krijgen van deze heerlijke klassieker!

Reserveren
     Prijs vanaf €345,-
     Incl. 4 uur en 40 km
     Altijd met chauffeur

Hoe verloopt een boeking?

  • Een auto huur je altijd inclusief chauffeur van Oldtimer Breda.
  • Onze tarieven zijn basistarieven, inclusief een huur van 4 uur en een afstand van 40 km.
  • Zodra wij je aanbetaling hebben ontvangen, is je reservering meteen definitief.

Op het moment dat wij je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. Aan de hand van de planning en de locaties wordt er een passende offerte toegestuurd ter akkoord. Aanvullende uren en/of kilometers worden extra belast (per uur €37,50 incl. btw en per extra gereden kilometer €1,82 incl. btw). Wanneer je akkoord bent met onze offerte, brengen we een aanbetaling van 50% van de totaalprijs in rekening. Na ontvangst van je aanbetaling is de boeking definitief.

Uiterlijk drie weken voor aanvang nemen we nog een keer contact met je op om de laatste zaken af te stemmen. Wijzigingen op de planning kunnen van invloed zijn op de definitieve totaalprijs. Uiterlijk twee weken van tevoren ontvangen wij het restant van de factuur. Uiteraard staat onze chauffeur op de afgesproken tijd en locatie klaar en tijdens de huurperiode is hij volledig beschikbaar.

Contact.

Maak altijd even een afspraak voordat je ons bezoekt, we zijn uitsluitend op afspraak geopend. Bedankt!

Oldtimer Breda
Laagsteen 20
4815PH Breda
info@oldtimerbreda.nl

IBAN NL19RABO0307130134
BTW NL001851059B98
KvK 17181812

Vrijblijvende offerte.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Een oldtimer huren bij Oldtimer Breda is echt super, ik kan het iedereen aanraden! Wij huurden de Mercedes voor onze bruiloft en we hebben een overgetelijke dag gehad. We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Oldtimer Breda.

Mijn opa heeft vroeger altijd een Mercedes W115 gereden, voor zijn 75e verjaardag hebben we er een via Oldtimer Breda gehuurd. Opa heeft ontzettend genoten van de dag. Het contact dat ik heb gehad met Oltimer Breda verliep soepel en persoonlijk. De dag is verlopen zoals we dat vooraf hadden afgesproken.

Voor onze trouwdag hebben we de Volvo oldtimer gehuurd, vooraf vonden we het spannend maar alles is perfect verlopen. Er was een fijne chauffeur en we konden gezellig samen op het achterbankje zitten.

Voor een evenement hebben we beiden oldtimers gehuurd, alles is naar wens verlopen.

Jack GrahamCo Founder, Coffee Inc