Volkswagen T1 Bus Huren

Volkswagen Transporter T1 

De Volkswagen Transporter T1 is uitgegroeid tot een populaire en geliefde oldtimer. Ook wel het Volkswagenbusje genoemd, een bijnaam die eigenlijk tekort doet. Het is retro oldtimer die velen doet denken aan de hippie tijd.

Onze Volkswagen T1 “1600” uit 1966 is recent volledig gerestaureerd en dat is aan alles af te zien. De Volkswagen T1 leent zich perfect voor speciale gelegenheden, evementen en trouwvervoer. Naast het bruidspaar kunnen ook anderen geliefden mee.

De Volkswagen Transporter heeft een Nederlands tintje, in 1947 maakte Ben Pon, een schets voor een bestelwagen op basis van de Kever. Deze tekening was de aanzet tot de ontwikkeling van de eerste Volkswagen bus, de T1. De Volkswagen Transporter werd geproduceerd in Duitsland en vier jaar na introductie werd al de 100.000ste geproduceerd. Destijds dus al erg populair.

Met veel liefde en plezier laten we je genieten van onze prachtige Volkswagen Transporter T1.

Reserveren
     Prijs vanaf €375,-
     Incl. 4 uur en 40 km
     Altijd met chauffeur

Hoe verloopt een boeking?

  • Een auto huur je altijd inclusief chauffeur van Oldtimer Breda.
  • Onze tarieven zijn basistarieven, inclusief een huur van 4 uur en een afstand van 40 km.
  • Zodra wij je aanbetaling hebben ontvangen, is je reservering meteen definitief.

Op het moment dat wij je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. Aan de hand van de planning en de locaties wordt er een passende offerte toegestuurd ter akkoord. Aanvullende uren en/of kilometers worden extra belast (per uur €37,50 incl. btw en per extra gereden kilometer €1,82 incl. btw). Wanneer je akkoord bent met onze offerte, brengen we een aanbetaling van 50% van de totaalprijs in rekening. Na ontvangst van je aanbetaling is de boeking definitief.

Uiterlijk drie weken voor aanvang nemen we nog een keer contact met je op om de laatste zaken af te stemmen. Wijzigingen op de planning kunnen van invloed zijn op de definitieve totaalprijs. Uiterlijk twee weken van tevoren ontvangen wij het restant van de factuur. Uiteraard staat onze chauffeur op de afgesproken tijd en locatie klaar en tijdens de huurperiode is hij volledig beschikbaar.

Contact.

Maak altijd even een afspraak voordat je ons bezoekt, we zijn uitsluitend op afspraak geopend. Bedankt!

Oldtimer Breda
Laagsteen 20
4815PH Breda
info@oldtimerbreda.nl

IBAN NL19RABO0307130134
BTW NL001851059B98
KvK 17181812

Vrijblijvende offerte.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Een oldtimer huren bij Oldtimer Breda is echt super, ik kan het iedereen aanraden! Wij huurden de Mercedes voor onze bruiloft en we hebben een overgetelijke dag gehad. We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Oldtimer Breda.

Mijn opa heeft vroeger altijd een Mercedes W115 gereden, voor zijn 75e verjaardag hebben we er een via Oldtimer Breda gehuurd. Opa heeft ontzettend genoten van de dag. Het contact dat ik heb gehad met Oltimer Breda verliep soepel en persoonlijk. De dag is verlopen zoals we dat vooraf hadden afgesproken.

Voor onze trouwdag hebben we de Volvo oldtimer gehuurd, vooraf vonden we het spannend maar alles is perfect verlopen. Er was een fijne chauffeur en we konden gezellig samen op het achterbankje zitten.

Voor een evenement hebben we beiden oldtimers gehuurd, alles is naar wens verlopen.

Jack GrahamCo Founder, Coffee Inc