Evenement

Oldtimer Breda evenement

Onze karakteristieke oldtimers zijn het perfecte vervoermiddel voor een speciaal evenement. Bij Oldtimer Breda zorgen we voor een mooie totaalbelevenis. De oldtimer met chauffeur maakt iedere gelegenheid extra bijzonder. Met een van onze auto’s maak je gegarandeerd indruk. 

Heb je bijvoorbeeld binnenkort een gala voor het behalen van je eindexamen of het afronden van je studie? Met een van onze klassiekers maak je zeker indruk en geef je je aankomst een extra dimensie.

Een oldtimer kan ook een goede aanvulling zijn voor een communie, verjaardag of andere feestelijke gelegenheden zoals een huwelijksjubileum. Ben je op zoek naar een speciale manier om iemand in het zonnetje te zetten voor een bijzondere prestatie, speciale gebeurtenis of een bedrijfsjubileum? Of wil je graag een dagje weg met uniek vervoer? Een romantisch uitje, iemand verrassen of gewoon lekker op pad en gereden worden door onze chauffeurs? Oldtimer Breda regelt het allemaal.

Kortom, onze eigenzinnige en klassieke oldtimers staan voor je klaar om een grote diversiteit aan activiteiten of evenementen nog specialer te maken. Bekijk hier de oldtimers van Oldtimer Breda.

Boeken

Mercedes W115

Volvo Amazon

Oldtimer Breda_mercedes w115_deurklink
Oldtimer Breda_volvo amazon_chauffeur_3
Oldtimer Breda_mercedes w115_chauffeur_2
boeket_oldtimer
leren bekleding stoel oldtimer_2

Hoe verloopt een boeking?

  • Een auto huur je altijd inclusief chauffeur van Oldtimer Breda.
  • Onze tarieven zijn basistarieven, inclusief een huur van 4 uur en een afstand van 40 km.
  • Zodra wij je aanbetaling hebben ontvangen, is je reservering meteen definitief.

Op het moment dat wij je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. Aan de hand van de planning en de locaties wordt er een passende offerte toegestuurd ter akkoord. Aanvullende uren en/of kilometers worden extra belast (per uur €37,50 incl. btw en per extra gereden kilometer €1,82 incl. btw). Wanneer je akkoord bent met onze offerte, brengen we een aanbetaling van 50% van de totaalprijs in rekening. Na ontvangst van je aanbetaling is de boeking definitief.

Uiterlijk drie weken voor aanvang nemen we nog een keer contact met je op om de laatste zaken af te stemmen. Wijzigingen op de planning kunnen van invloed zijn op de definitieve totaalprijs. Uiterlijk twee weken van tevoren ontvangen wij het restant van de factuur. Uiteraard staat onze chauffeur op de afgesproken tijd en locatie klaar en tijdens de huurperiode is hij volledig beschikbaar.

Contact.

Maak altijd even een afspraak voordat je ons bezoekt, we zijn uitsluitend op afspraak geopend. Bedankt!

Oldtimer Breda
Laagsteen 20
4815PH Breda
info@oldtimerbreda.nl

IBAN NL19RABO0307130134
BTW NL001851059B98
KvK 17181812

Vrijblijvende offerte.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Een oldtimer huren bij Oldtimer Breda is echt super, ik kan het iedereen aanraden! Wij huurden de Mercedes voor onze bruiloft en we hebben een overgetelijke dag gehad. We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Oldtimer Breda.

Mijn opa heeft vroeger altijd een Mercedes W115 gereden, voor zijn 75e verjaardag hebben we er een via Oldtimer Breda gehuurd. Opa heeft ontzettend genoten van de dag. Het contact dat ik heb gehad met Oltimer Breda verliep soepel en persoonlijk. De dag is verlopen zoals we dat vooraf hadden afgesproken.

Voor onze trouwdag hebben we de Volvo oldtimer gehuurd, vooraf vonden we het spannend maar alles is perfect verlopen. Er was een fijne chauffeur en we konden gezellig samen op het achterbankje zitten.

Voor een evenement hebben we beiden oldtimers gehuurd, alles is naar wens verlopen.

Jack GrahamCo Founder, Coffee Inc