Trouwauto

Oldtimer Breda trouwauto

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. En een unieke trouwauto hoort daarbij. Een oldtimer als trouwauto is altijd erg populair. Een chique oldtimer met een klassieke uitstraling geeft je bruiloft echt iets extra’s. Op jullie speciale dag wil je toch gewoon in een bijzondere auto naar het stadhuis of naar je eigen feest gereden worden? Oldtimer Breda helpt je om die wens in vervulling te laten gaan.

Laat een van onze oldtimers een speciale bijdrage leveren aan jullie bruiloft en geniet samen op de achterbank van een van onze klassieke auto’s. Want zeg nou zelf, welke bruid wil nu niet opgehaald worden in een prachtige auto met klasse en stijl? Wij brengen jullie als verloofden naar jullie trouwlocatie en als kakelvers echtpaar stappen jullie weer in en rijden we jullie naar de feestlocatie. Wil je dat de trouwauto figureert in jullie trouwfoto’s? Dan kan natuurlijk ook. Onze oldtimers zijn ontzettend fotogeniek en ze voegen een unieke sfeer toe aan jullie trouwfoto’s. De uitstraling van onze auto’s is klassiek en zowel het interieur als exterieur zorgt voor prachtige plaatjes.

Onze chauffeur zorgt ervoor dat het vervoer van jullie bruiloft heerlijk comfortabel en compleet zorgeloos verloopt. Beide oldtimers zijn voorzien van een achterbank waar jullie als bruidspaar perfect samen op plaats kunnen nemen.

Om de beleving van je bruiloft compleet te maken, kun je ook accessoires voor je trouwauto boeken. Denk bijvoorbeeld aan een slinger van bloemen, bloementoefjes voor aan de spiegels of ratelende blikken achter de auto. Heb je speciale wensen met betrekking tot de kledij van de chauffeur? Ook die kun je met ons afstemmen.

Boeken

Mercedes W115

Volvo Amazon

Oldtimer Breda_mercedes w115_deurklink
Oldtimer Breda_volvo amazon_chauffeur_3
Oldtimer Breda_mercedes w115_chauffeur_2
boeket_oldtimer
leren bekleding stoel oldtimer_2

Hoe verloopt een boeking?

  • Een auto huur je altijd inclusief chauffeur van Oldtimer Breda.
  • Onze tarieven zijn basistarieven, inclusief een huur van 4 uur en een afstand van 40 km.
  • Zodra wij je aanbetaling hebben ontvangen, is je reservering meteen definitief.

Op het moment dat wij je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. Aan de hand van de planning en de locaties wordt er een passende offerte toegestuurd ter akkoord. Aanvullende uren en/of kilometers worden extra belast (per uur €37,50 incl. btw en per extra gereden kilometer €1,82 incl. btw). Wanneer je akkoord bent met onze offerte, brengen we een aanbetaling van 50% van de totaalprijs in rekening. Na ontvangst van je aanbetaling is de boeking definitief.

Uiterlijk drie weken voor aanvang nemen we nog een keer contact met je op om de laatste zaken af te stemmen. Wijzigingen op de planning kunnen van invloed zijn op de definitieve totaalprijs. Uiterlijk twee weken van tevoren ontvangen wij het restant van de factuur. Uiteraard staat onze chauffeur op de afgesproken tijd en locatie klaar en tijdens de huurperiode is hij volledig beschikbaar.

Contact.

Maak altijd even een afspraak voordat je ons bezoekt, we zijn uitsluitend op afspraak geopend. Bedankt!

Oldtimer Breda
Laagsteen 20
4815PH Breda
info@oldtimerbreda.nl

IBAN NL19RABO0307130134
BTW NL001851059B98
KvK 17181812

Vrijblijvende offerte.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Een oldtimer huren bij Oldtimer Breda is echt super, ik kan het iedereen aanraden! Wij huurden de Mercedes voor onze bruiloft en we hebben een overgetelijke dag gehad. We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Oldtimer Breda.

Mijn opa heeft vroeger altijd een Mercedes W115 gereden, voor zijn 75e verjaardag hebben we er een via Oldtimer Breda gehuurd. Opa heeft ontzettend genoten van de dag. Het contact dat ik heb gehad met Oltimer Breda verliep soepel en persoonlijk. De dag is verlopen zoals we dat vooraf hadden afgesproken.

Voor onze trouwdag hebben we de Volvo oldtimer gehuurd, vooraf vonden we het spannend maar alles is perfect verlopen. Er was een fijne chauffeur en we konden gezellig samen op het achterbankje zitten.

Voor een evenement hebben we beiden oldtimers gehuurd, alles is naar wens verlopen.

Jack GrahamCo Founder, Coffee Inc