Fotoshoot

Oldtimer Breda fotoshoot

Een oldtimer is een prachtige auto om te gebruiken voor een fotoshoot. Een oldtimer is erg fotogeniek, maar ook op bewegend beeld levert een klassieke auto vaak een waardevolle bijdrage. Oldtimers zijn voor velen nostalgie. Een karakteristieke auto geeft direct sfeer aan het beeld. Dit geldt zowel voor beelden in een studio als in een prachtige natuurlijke of stedelijke omgeving.

Onze oldtimers worden regelmatig door professionals uit heel Nederland gehuurd voor een grote diversiteit aan opdrachten. Natuurlijk hoeft de shoot niet per se professioneel te zijn. Ook voor hobbyfotografen of -filmers zijn onze oldtimers beschikbaar. Ben je op zoek naar een oldtimer voor een fotoshoot, om in te zetten in je promotiemateriaal of als decorstuk? Of wil je een van onze auto’s gebruiken in een film, bij televisieopnames, commercials of een videoclip? Onze auto’s staan voor je klaar.

Voor shoots die buiten een straal van 25 kilometer vanaf het centrum van Breda plaatsvinden is het mogelijk de oldtimer te boeken inclusief transport naar de gewenste locatie. De verhuur van onze oldtimers voor shoots wordt altijd op maat geoffreerd. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de huurprijs, zoals het transport, of de oldtimer rijdend wordt gebruikt en of het gaat om een zakelijke boeking.

Boeken

Mercedes W115

Volvo Amazon

Oldtimer Breda_mercedes w115_deurklink
Oldtimer Breda_volvo amazon_chauffeur_3
Oldtimer Breda_mercedes w115_chauffeur_2
boeket_oldtimer
leren bekleding stoel oldtimer_2

Hoe verloopt een boeking?

  • Een auto huur je altijd inclusief chauffeur van Oldtimer Breda.
  • Onze tarieven zijn basistarieven, inclusief een huur van 4 uur en een afstand van 40 km.
  • Zodra wij je aanbetaling hebben ontvangen, is je reservering meteen definitief.

Op het moment dat wij je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. Aan de hand van de planning en de locaties wordt er een passende offerte toegestuurd ter akkoord. Aanvullende uren en/of kilometers worden extra belast (per uur €37,50 incl. btw en per extra gereden kilometer €1,82 incl. btw). Wanneer je akkoord bent met onze offerte, brengen we een aanbetaling van 50% van de totaalprijs in rekening. Na ontvangst van je aanbetaling is de boeking definitief.

Uiterlijk drie weken voor aanvang nemen we nog een keer contact met je op om de laatste zaken af te stemmen. Wijzigingen op de planning kunnen van invloed zijn op de definitieve totaalprijs. Uiterlijk twee weken van tevoren ontvangen wij het restant van de factuur. Uiteraard staat onze chauffeur op de afgesproken tijd en locatie klaar en tijdens de huurperiode is hij volledig beschikbaar.

Contact.

Maak altijd even een afspraak voordat je ons bezoekt, we zijn uitsluitend op afspraak geopend. Bedankt!

Oldtimer Breda
Laagsteen 20
4815PH Breda
info@oldtimerbreda.nl

IBAN NL19RABO0307130134
BTW NL001851059B98
KvK 17181812

Vrijblijvende offerte.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Een oldtimer huren bij Oldtimer Breda is echt super, ik kan het iedereen aanraden! Wij huurden de Mercedes voor onze bruiloft en we hebben een overgetelijke dag gehad. We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Oldtimer Breda.

Mijn opa heeft vroeger altijd een Mercedes W115 gereden, voor zijn 75e verjaardag hebben we er een via Oldtimer Breda gehuurd. Opa heeft ontzettend genoten van de dag. Het contact dat ik heb gehad met Oltimer Breda verliep soepel en persoonlijk. De dag is verlopen zoals we dat vooraf hadden afgesproken.

Voor onze trouwdag hebben we de Volvo oldtimer gehuurd, vooraf vonden we het spannend maar alles is perfect verlopen. Er was een fijne chauffeur en we konden gezellig samen op het achterbankje zitten.

Voor een evenement hebben we beiden oldtimers gehuurd, alles is naar wens verlopen.

Jack GrahamCo Founder, Coffee Inc